Vi arbetar aktivt med att förhindra smittspridningen av Covid-19 Läs mer här.

Lightbulb_cropped_web_wide.png

NHC Innovation Board

 

HAR DU EN BRA IDÈ?

Har du tänkt på något som skulle förbättra eller förenkla ditt arbete? Du kanske har kommit på ett smart sätt att lösa ett problem men inte haft möjlighet eller resurser att genomföra det på egen hand.
 
NHC Innovation Board letar efter små eller stora idéer som leder till utveckling, löser problem på arbetsplatsen eller varför inte en 
uppfinning som förenklar ett arbetssätt?

SKICKA IN DIN IDÈ - VÄLJ NÅGOT AV FÖLJANDE ALTERNATIV

 
NHC_logo_all_brands_cropped_web.png

Vad är NHC Innovation Board?

 

NHC Innovation Board har bildats för att fånga upp och realisera dina ideér om ditt jobb. Om din idé väljs ut, så kommer du kunna få chansen att förverkliga den tillsammans med NHC Innovation Board och få ytterligare stöd i form av ekonomiska projektmedel eller expertkompetens. I NHC Innovation Board sitter representanter från ledningen i NHC:s företagsgrupper.  

MER OM NHC

NHC är en förkortning för Norlandia Health & Care Group. I företagsgruppen ingår Norlandia Care, Norlandia Preschool, Kidsa, Hero Group och Aberia Healthcare. 

Norlandia Health & Care Group erbjuder tjänster inom vård och omsorg, patienthotell, förskolor samt integration- och tolkservice i Norge, Sverige, Finland, Nederländerna, Polen och Tyskland. 
 

 

Aktivitetsteam i Norlandia Care

/resources/Bild_aktiviteter_Care_web.png

3D gestaltning av rummen på Solliden

/resources/Bilder_Skylandia.png