Vi arbetar aktivt med att förhindra smittspridningen av Covid-19 Läs mer här.

Soltorp

C:\Users\10410jolig\Desktop\Arbetsuppgifter\3. Äldreomsorg\Uppstart Soltorp\Soltorp.jpg

Kontakt

Soltorps äldreboende
Tingsvägen 24
191 60 Sollentuna

Wenche Bäckman
Verksamhetschef
Tel: +46 (0)76 882 59 53
E-post: wenche.backman@norlandia.com

Välkommen till Soltorp, ett äldreboende centralt beläget i Sollentuna med promenadavstånd till Sollentuna centrum. I närmiljön finns trevliga promenadstråk samt affärer, caféer, restauranger, apotek och livsmedelsaffär.

Verksamheten omfattar 41 lägenheter och är fördelade på fem enheter. Varje enhet har mottagningskök, matsal/vardagsrum samt en balkong som vetter mot verksamhetens innergård. I enheternas gemensamhetsutrymmen umgås vi, intar måltider och genomför aktiviteter. På vår lugna innergård samt Soltorps gemensamma takterrass erbjuder vi utevistelse samt anordnar uteaktiviteter, fester och grillkvällar.

Norlandia är på uppdrag av Sollentuna kommun ansvariga för driften av verksamheten. Under ledning av verksamhetschef arbetar omsorgspersonal, Silviasyster, boendestödjare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut med vård och omsorg till dig som boende.

Kontakt

Soltorps äldreboende
Tingsvägen 24
191 60 Sollentuna

Wenche Bäckman
Verksamhetschef
Tel: +46 (0)76 882 59 53
E-post: wenche.backman@norlandia.com

logo_stjarnmarkt-cropped.jpg

Tillsammans för en personcentretad vård & omsorg

Soltorp är diplomerade enligt Svenskt Demenscentrums Stjärnmärkt. Stjärnmärkt är en utbildningsmodell inom demens och omfattar kursmoduler och reflektionsträffar som våra medarbetare har genomfört.

Stjärnmärkningen är ett bevis på att vår personal har grundläggande kunskaper om demenssjukdomar och verktyg för att arbeta personcentrerat, något som har högsta prioritet i Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

Läs mer på Stjärnmärkt.se

 

Närstående.jpg
Boende och närstående
Medarbetare.jpg
Medarbetare
Uppdragsgivare2.jpg
Uppdragsgivare