Vi arbetar aktivt med att förhindra smittspridningen av Covid-19 Läs mer här.

Hässelgården

Hasselgarden_fasad_foto.jpg

Kontakt

Norlandia Hässelgården
Ormängsgatan 10A
165 56 Hässelby

Johanna Fahlander Fallgren
Verksamhetschef 
Tel: +46 (0)72 248 07 75 
E-post: hasselgarden.verksamhetschef@norlandia.com

Välkommen till Norlandia Hässelgården, ett modernt och trivsamt äldreboende i Hässelby. Verksamheten är belägen i en större samhällsfastighet med tillgång till café, kiosk, frisör, fotvård och bibliotek. I huset finns även ett seniorboende som bidrar till den sociala atmosfären. Hässelgården omgärdas av trevliga bostadskvarter, rogivande grönområden och med promenadavstånd till Hässelby Gårds Centrum och dess caféer, butiker och restauranger.

Verksamheten erbjuder 45 lägenheter fördelade på fem våningsplan med inriktning demens. Varje enhet har mottagningskök, matsal, vardagsrum och balkong eller uteplats där vi umgås, intar måltider och genomför en del aktiviteter. I vår utemiljö erbjuder vi utevistelse och utomhusaktiviteter. Wi-Fi finns i varje lägenhet. 

Norlandia driver Hässelgården som egen regi och vi välkomnar äldre personer som är i behov av demensvård. Under ledning av verksamhetschef arbetar omsorgspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och aktivitetsansvarig med vård och omsorg.

Kontakt

Norlandia Hässelgården
Ormängsgatan 10A
165 56 Hässelby

Johanna Fahlander Fallgren
Verksamhetschef 
Tel: +46 (0)72 248 07 75 
E-post: hasselgarden.verksamhetschef@norlandia.com

Månadsbrev

/resources/eldreomsorg/godt-liv-hverdag.jpg

Brukarundersökning 2020

/resources/eldreomsorg/sverige/st-erik/Brukarundersokning-2020_Sida_01.jpg
 
logo_stjarnmarkt-cropped.jpg

Tillsammans för en personcentretad vård & omsorg

Norlandia Hässelgården är diplomerade enligt Svenskt Demenscentrums Stjärnmärkt. Stjärnmärkt är en utbildningsmodell inom demens och omfattar kursmoduler och reflektionsträffar som våra medarbetare har genomfört.

Stjärnmärkningen är ett bevis på att vår personal har grundläggande kunskaper om demenssjukdomar och verktyg för att arbeta personcentrerat, något som har högsta prioritet i Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

Läs mer på Stjärnmärkt.se

 

Närstående.jpg
Boende och närstående
Medarbetare.jpg
Medarbetare
Uppdragsgivare2.jpg
Uppdragsgivare